Jak to celé funguje


Jednoduše, stačí pár kliknutí myší a už se k vám řítí balíček plný sýrových dobrot. Nezávisle na počasí, ať je třeba léto v plném proudu, s námi si své oblíbené sýry můžete dopřát a vychutnat po celý rok.

> Veškeré sýry a převážnou část doplňkového sortimentu si dovážíme sami, díky čemuž jsme v maximální možné míře schopni ovlivnit kvalitu zboží. Vybíráme si skutečně jen to, co nám všem chutná a o čem jsme přesvědčeni, že bude chutnat také našim zákazníkům,

> Vyberte si z široké nabídky našeho sortimentu nezávisle na počasí. Ať je třeba léto v plném proudu a venku 35°C ve stínu, díky termoboxu s chladícími médii Vás ani slunce a teplo nezaskočí. Termobox není nijak zálohován, jedná se o kartonovou krabici v polysterenovou vložkou, můžete ji tedy zlikvidovat ve tříděném odpadu. Chladící médium je plastový sáček naplněn zmraženou destilovanou vodou,

> Všechen sortiment porcovaných sýrů expedujeme vždy pečlivě vakuově balený. Díky tomu mají sýry delší trvanlivost a můžete si je tak vychutnat v klidu a po delší dobu, aniž byste se museli obávat, že se vám zkazí,

> K porcování a vakuovému balení sýrů dochází až po vaší objednávce, tedy bezprostředně před expedicí objednávky. Dovážíme si celé bochníky, které následně porcujeme na malé výseče dle přání zákazníků, nejedná se o vakuově balené výseče, které si dovezeme a poté je nějakou dobu skladujeme. Cokoliv jde k našim zákazníkům, je skutečně čerstvě zavakuováno, maximálně pár hodin před expedicí,

> Porcování sýrů provádíme ručně, nejedná se o normovanou gramáž, kterou jsou schopny ukrojit stroje, každý kousek je tak originál, každý má trochu jinou hmotnost. Snažíme se vždy co nejvíce přiblížit objednané váze zákazníka. Díky ručnímu porcování jsme schopni nabídbout a rozumně naporcovat také velmi staré a tvrdé sýry,
které by buďto nebylo možno strojem ukrojit a nebo jen ve vetší gramáži,

> Každý kousek sýru je označen štítkem s názvem, složením, datem balení a dalšími údaji. Víte tedy přesně, který sýr konzumujete, znáte jeho složení, původ a další nezbytné údaje.